Ons hoofdkantoor

Ninoofsesteenweg 37, 1750 Lennik

Boekhouding

Contact

Onze Expertise

Volledige Boekhouding

Als boekhoudkantoor zorgen wij dat uw facturen en betalingen worden omgezet in begrijpbare balansen, resultatenrekeningen en cijfers. Van ons krijgt u het nodige advies omtrent de optimalisatie van uw balansstructuur zodat banken en potentiële zakenpartners over het nodige vertrouwen beschikken om met u in zee te gaan.

Zelf uw boekhouding doen?

Ongeacht of u zelf de boekhouding wenst bij te houden of dat u ons deze taak toevertrouwd, kan u bij Accofiska terecht voor verdere bijstand zodat uw onderneming voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Wij werken met allerlei verschillende boekprogramma’s en -software, en zijn steeds op de hoogte van de digitale nieuwigheden om uw onderneming zo goed mogelijk te ondersteunen.

Uw Boekhouding, onze zorg

Wij verwerken uw boekhouding volgens de wettelijke bepalingen. Of we bekijken de boekingen na indien de klant opteert om zelf zijn of haar boekhouding te doen.  

Na verwerking worden de vereiste aangiftes opgemaakt en ingediend, tussentijdse resultaatbepalingen worden opgemaakt, eventuele voorafbetalingen worden geadviseerd, aanpassingen van de sociale bijdragen worden doorgegeven, …  Op het einde van het boekjaar wordt de jaarrekening opgesteld en ingediend samen met de wettelijke verslagen van de algemene vergadering, raad van bestuur, …

Voor een volledige boekhouding bent u dus bij Accofiska aan het goede adres.

Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen.

Bij fiscale controles, aangiftes, (starters-)advies of vragen. U kan op ons rekenen!