Ons hoofdkantoor

Ninoofsesteenweg 37, 1750 Lennik

Accountancy

Contact

Onze Expertise

Accountancy

Als accountant kijk je in de financiële keuken van de onderneming. Je kijkt naar de cijfers en analyseert ze. Hoewel, je hebt niet enkel met cijfers te maken, maar vooral met mensen en hun werkwijze.

De taken van een accountant zijn zeer divers en kunnen gaan van het opmaken van een exploitatie- of batenrekening tot het uitstippelen van een optimale financieringsstructuur of dossier klaar voor overname.

De taak van een Accountant

De accountants bij Accofiska voeren controles uit en onderzoeken de meest optimale structuur van uw onderneming. Wij helpen u bij het eventueel oprichten van een vennootschap, rekening houdend met de Belgische wetgeving.

Bij Accofiska waken we er over dat u een betrouwbaar beeld kan vormen van uw eigen financiële situatie. We geven u specifieke begeleiding en advies in elke fase van uw onderneming: van opstart tot uitbouw van een onderneming, tot verkoop of associatie.

U kan steeds rekenen op één of meerdere accountmanagers die uw organisatie door en door kent, waardoor er steeds snel en gericht advies gegeven kan worden die van toepassing is op uw specifieke situatie.

Accountancy op maat van uw bedrijf.

Opstellen van balansen, jaarrekeningen, budgetteringen, rapporteringen en boordtabellen.