Ons hoofdkantoor

Ninoofsesteenweg 37, 1750 Lennik

Financiële Planning

Contact

Onze Expertise

Financiële Planning

Financiële Planning is een uitgebreid adviestraject waarbij gekeken wordt naar de planning van uw persoonlijke en professionele inkomens, uw vermogen en de overdracht van vermogen naar de volgende generatie.

Wij werken ook samen met een team van gespecialiseerde KMO-adviseurs voor uw toekomstige financiele planning en business model.

Financieel Advies voor Professionelen en Particulieren

Accofiska biedt u strategisch advies op maat om uw financiële doelstellingen waar te maken, zowel professioneel als privé.

We werken doelgericht een financieel plan uit op basis van een gedetailleerde analyse van uw financiële situatie. We staan garant voor de correcte uitvoering en opvolging ervan en begeleiden u persoonlijk doorheen uw volledige traject.

Een realistisch financieel plan opstellen

U wilt een zaak starten en kiest voor een NV, een BV of een andere rechtsvorm met aansprakelijksheids-beperking, dan moet je een financieel plan voorleggen.

Voor een goed financieel plan moet je verduidelijken waarom je de rechtsvorm kiest, een goede sterkte-zwakteanalyse maken en een goede marktanalyse voorbereiden met hoe je aan klanten zal geraken of je producten of diensten zal verkopen. Wenst u later een lening aan te gaan? Dan zal een sterk financieel plan die opgemaakt is door Accofiska je hier ongetwijfeld enorm mee helpen.

Alles omtrent financiele planning

Is uw vermogen complex of heeft u een eigen onderneming? Dan ontvangen wij, of komen wij graag langs om een zo volledig mogelijke situatieschets te maken en te kijken naar uw doelstellingen.

Wat wilt u doen en/of bereiken met uw vermogen? Wilt u het laten renderen, in stand houden of overdragen? En wat is de strategie voor een eventuele onderneming die u heeft? Wat vindt u belangrijk voor uw familie? Er zijn tal van vragen en factoren die in kaart worden gebracht om u op een professionele en veilige manier verder te helpen.

Wat is uw financieel doel?

Accofiska adviseert u omtrent financiële planning en uw business model, vandaag en morgen.