Ons hoofdkantoor

Ninoofsesteenweg 37, 1750 Lennik

Startersbegeleiding

Advies voor starters

De opstart van een eigen onderneming is voor vele personen meestal het begin van een levenswerk, en het is nog steeds niet evident om te weten waarmee er precies rekening mee gehouden moet worden.

Accofiska heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van starters en heeft een aparte startersafdeling voor bij- en hoofdberoepers.

Begeleiding en advies bij het oprichten van uw bedrijf

We zijn ons zeer bewust van het belang van een goede begeleiding en opvolging. Wij weten als geen ander dat zeker bij het opstarten van een nieuwe zaak men zeker voor geen verrassingen wil komen te staan.

Enkele dingen die moeten gebeuren of zeker aan te raden zijn, zijn het opstellen van een financieel plan voor uw onderneming en het kiezen van een juiste structuur om uw zaak uit te bouwen.

Advies en voorbereiding van A tot Z

Verder helpen wij u ook met een kredietdossier en eventuele subsidieaanvragen om u zo goed mogelijk voor te bereiden. Alle andere formaliteiten zoals btw, sociaal statuut, erkenningen en vergunningen, … Brengen wij eveneens in orde zodat u met een gerust hart uw zaak kan runnen en doen waar u goed in bent.

Startersadvies van A tot Z.

Wij helpen u de eerste stappen te zetten bij de start van uw onderneming en bereiden u goed voor.