U bent hier: Home » Ons team » Medewerkers

Medewerkers

Speltens Edith

Edith Speltens werd geboren in 1956. Zij startte haar carriere in een boekhoudkantoor te Halle, waar zij naast boekhoudingen eveneens administratief bediende was inzake mutualiteit, verzekeringen en leningen.

Sedert februari 1987 werkt zij bij Accofiska NV. Zij is gespecialiseerd in de boekhouding van éénmanszaken, waaronder vooral de boekhouding van forfaitairen.

Tondeur Hilde

Hilde Tondeur werd geboren in Ukkel in 1980. Afgestudeerd in 2002 aan de Economische Hogeschool Sint-Aloysius te Brussel, richting licentiaat Handelswetenschappen, optie accountancy. Zij is gespecialiseerd in accountancy. Tewerkgesteld bij Accofiska NV sinds augustus 2002.

De Backer Jeroen

Jeroen De Backer is sinds oktober 2010 tewerkgesteld bij Accofiska. Voordien had hij ook zijn stage en vakantiewerk gedaan bij dit boekhoudkantoor. Hij studeerde af in juni 2010 aan het departement Best te Aalst van de Hogeschool Gent met studierichting Accountancy Fiscaliteit.

Maes Kirsten

Kirsten Maes werd geboren in 1990 te Ninove. Zij studeerde af in juni 2011 aan de Hogeschool Universiteit Brussel als bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Na een eerste werkervaring bij een middelgroot accountancykantoor is zij sinds maart 2013 tewerkgesteld bij Accofiska NV.

Notaerts Wendy

Wendy Notaerts werd geboren in 1984. Zij studeerde in 2006 af aan de Economische Hogeschool Sint-Aloysius te Brussel als Master in de Handelswetenschappen, optie accountancy. Haar eerste werkervaring deed zij op bij Kinnarps, waar zij 4 jaar lang samen met de hoofdboekhouder instond voor de boekhouding. Sinds september 2010 maakt zij deel uit van het Accofiska-team.

Van Der Vurst Marianne

Marianne Van Der Vurst werd geboren in 1960. Na een jarenlang ervaring in een boekhoudkantoor is zij sinds 2003 tewerkgesteld bij Accofiska NV. Zij verzorgt de boekhouding van diverse KMO’s.

Guns Jeroen

Jeroen Guns, geboren in 1987, studeerde in 2012 af aan de HUB (voorheen EHSAL) als master in handelswetenschappen - optie fiscaliteit. Vanaf november 2012 is hij werkzaam bij Accofiska. Volgt sinds september 2013 de opleiding hogere leergangen fiscale hogeschool te FHS Brussel.

Van Schelvergem Sam

Sam Van Schelvergem werd geboren in 1991. Hij studeerde af in juni 2012 aan de Mercator Hogeschool Gent als bachelor Accountancy Fiscaliteit. Sinds oktober 2012 maakt hij deel uit van het Accofiska-team, waar hij voordien ook zijn stage had volbracht.

De Gussem Elien
Elien De Gussem werd geboren in 1989. Zij behaalde in 2010 haar diploma Acocuntancy-fiscaliteit aan de Hogeschool Gent, departement Aalst. In 2014 heeft zij een bijkomend diploma “Fiscale Wetenschappen” behaald aan de Fiscale Hogeschool te Brussel.
Na enkele jaren werkervaring in een middelgroot accountantskantoor is zij sinds 2012 gespecialiseerd in de boekhouding van notarissen. Zij behandelt de dossiers van A tot Z inclusief de voorbereiding van de kwartaalstaten, de jaarlijkse controles van de bedrijfsrevisoren als de driejaarlijkse controles inzake de witwas en rentabiliteit.
Vanaf 2014 is zij werkzaam bij Accofiska.

Felis Mia
Mia Felis behaalde haar diploma licentiaat economische wetenschappen in 1989.
Haar eerste werkervaring deed zij op bij de gemeente Heerlen (Nederland) op de afdeling financiën.
Nadien was zij tewerkgesteld op de boekhoudafdeling van diverse bedrijven. De laatste jaren was zij werkzaam (als dossierbeheerder) bij een middelgroot accountantskantoor.
Sinds januari 2015 maakt ze deel uit van Accofiska.

Ameys Lieve
Lieve Ameys werd geboren in 1973 te Halle.
Ze heeft 17 jaar op de boekhoudafdeling van de groep “Colruyt” gewerkt.
Nadien heeft ze (gedurende 6 jaar) haar boekhoudervaring kunnen optimaliseren als “dossierbeheerder” bij een middelgroot accountantskantoor in Halle.
Sinds maart 2015 is ze het team van Accofiska komen vervoegen.

 
Logo Accofiska N.V.
Kantoren Accofiska N.V. Kantoren Accofiska N.V. Kantoren Accofiska N.V. Kantoren Accofiska N.V. Kantoren Accofiska N.V. Kantoren Accofiska N.V. Kantoren Accofiska N.V.
  • Accofiska N.V.
  • Ninoofsesteenweg 37
  • 1750 Lennik
  • T 02/567.20.45
  • F 02/452.61.88
  • E info@accofiska.be
 
Vind ons op Google Maps
Website by D2D
Terug naar boven